PROYEK KITA

Teknologi produksi majeng internasional lan kualitas dhuwur

babagan awake dhewe

Perusahaan Listrik HangZhou Zhiqi (Singkatan kanggo HZQ Electric) ditemokake ing 2016, Dumunung ing Hangzhou, China, minangka produsen produk listrik. Kita ngasilake produk industri standar uga produk OEM lan rakitan, Nggawe saham kanggo pelanggan kanggo kiriman multi lan kabutuhan darurat.

ndeleng liyane
Ninggalake Pesen Panjenengan